Social media

Social media inzetten om te zorgen dat jouw boodschap aan de juiste mensen wordt getoond. Social media campagnes, content creatie, adverteren, management en beheer. Tijd om jouw (potentiële) doelgroep online te bereiken en jouw platform te vergroten. Ik help je er graag bij!

Social media campagne

Ben je net begonnen met jouw bedrijf of komt er een evenement aan die onder de aandacht gebracht moet worden? Het is altijd belangrijk om zichtbaar te blijven voor jouw doelgroep en tegenwoordig doe je dat het beste door middel van social media. Maar hoe zorg je er voor dat jouw boodschap bij de juiste mensen terecht komt? En dan de volgende stap; hoe zorg je er voor dat jouw doelgroep zich tot actie overgaat? Ik help je graag met het bedenken van een social media campagne die er voor zorgt dat jij jouw marketingdoelstelling(en) behaalt.

Management & beheer

Als je wilt groeien of zichtbaar wilt blijven voor jouw (potentiële) klanten dan is het belangrijk dat je regelmatig actief bent op social media. Onderwerpen bedenken, teksten schrijven en zorgen dat je regelmatig wat post is allemaal best wel tijdrovend. Ik snap heel goed dat je hier de tijd niet voor hebt, of de tijd liever ergens anders aan besteedt. Met mijn kennis en ervaring help ik je graag om jouw merk online op de kaart te zetten.