Website

Een website is een online visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat jouw website er goed uitziet en bezoekers de informatie, waarnaar ze opzoek zijn, snel kunnen vinden. Heb jij een nieuwe website nodig of kan jouw website wel een nieuwe look gebruiken? Ik help je graag met het beheer, ontwerp en de hosting.

Nieuwe/verbeterde website 

De basis voor online succes is een goed lopende en professionele website. Vanaf het moment dat iemand jouw website bezoekt start de ervaring met jouw bedrijf. Als de website dan niet lekker loopt, of er niet in slaagt de bezoeker te overtuigen en te prikkelen, dan is dat een gemiste kans. Een goede website is aantrekkelijk voor het oog, gebruiksvriendelijk en voorziet de bezoeker snel van de informatie waarnaar die opzoek is. Kortom, een professionele website die jouw bedrijf versterkt, daar zorg ik voor.

Website beheer

Jij hebt een website die werkt en prima vindbaar is, maar dan is het nog wel belangrijk dat de informatie op jouw website actueel blijft. Daarnaast moeten er achter de schermen updates gedaan worden om de website soepel te laten draaien en veilig te houden.

Doordat je regelmatig nieuwe content op je website plaatst, zal je ook hoger in de zoekmachines eindigen. Ik help je hier graag bij. Dat is weer een zorg minder.